Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Commercial Administratief Medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels pitstop

Bij Boels Industrial zijn we gespecialiseerd in tijdelijk licht-, lucht-, of stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines voor de grotere industriële industrie. Als commercieel medewerker binnendienst kom jij te werken op de afdeling Boels Industrial in Geleen. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en onderhouden van contacten met onze klanten. Aanvragen en verzoeken komen binnen via telefoon en mail. Jij help en adviseerd klanten betreft de juiste oplossing, denkt met ze mee waar nodig, werkt dit uit in offertes en volgt deze op. Kom je er via de telefoon niet uit met de klant, dan maakt je een afspraak voor de accountmanagers die de aanvraag locatie bezoeken en geeft hen de juiste informatie mee. Indien de accountmanager terug komt en exact weet wat de klant nodig heeft, werk jij dit uit, stelt de juiste offertes op en draagt zorg voor de facturatie. Daarnaast ondersteun je de accountmanagers door het signaleren van commerciële kansen en het inplannen van afspraken op basis van verlopen/aflopende contracten.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Elke dag service verlenen en zo werken aan een optimale klanttevredenheid is jou dan ook op het lijf geschreven! In de functie van Commercieel Medewerker in Geleen, is geen dag hetzelfde!

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als commercieel medewerker binnendienst, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.383, - en € 3.404, - op basis van en fulltime maandsalaris (40 uur) + aantrekkelijke bonus regeling
  • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
  • Reiskostenvergoeding richting de vestiging
  • Naast veel interne trainingen en opleidingsmogelijkheden biedt Boels jou ook vele doorgroeimogelijkheden
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Het oranje team en jij:

Ben jij diegene die we zoeken? Dan verwelkomen we je graag binnen ons oranje team! Om bij Boels aan de slag te gaan in deze rol vragen wij het volgende;

  • Mbo+ werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding en je hebt affiniteit met techniek/industrie.
  • 1 - 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent nieuwsgierig, servicegericht, denkt in mogelijkheden/kansen en je handelt hier proactief op.
  • Affiniteit met techniek en industrie en geen 9-5 mentaliteit.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.