Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Interne Communicatie Adviseur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Binnen het dynamische team Interne Communicatie zijn we op zoek naar Interne Communicatie Adviseur (Events) om ons team te versterken. Als interne communicatie adviseur in Sittard voel jij je als een vis het water in de wereld van interne communicatie. Jij bent breed inzetbaar en weet als geen ander hoe je de juiste snaar moet raken bij je collega’s. Daarbij ben je een creatieve sparringpartner, je bepaalt samen met je manager de ‘wat’. Nu is het aan jou als adviseur om de ‘hoe’ te bepalen. Jij bent binnen de afdeling de expert op het gebied van (medewerkers) evenementen. Jij weet precies hoe je op basis van een duidelijke doelstelling een mooi evenement weet op te zetten. Je bedenkt het concept, zoekt de juiste partners (intern en extern) bij elkaar en verzorgt het evenement tot in de puntjes.

Hiernaast draai je ook gewoon mee in het team. Kerntaken bestaan onder andere uit het schrijven en coördineren van intranetberichten, blogs en interne-nieuwsbrieven. Maar ook uit het initiëren en uitrollen van (digitale) campagnes, het aansturen van externe partners en houd jij je bezig met effectmetingen en rapportages. Kortom, veel afwisseling!

Wij zoeken een nieuwe collega in Sittard die zelfstandig kan werken en die het beste uit zichzelf en zijn omgeving wil halen. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Je bent een echte ‘digital native’ en je volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet. Je beschikt daarnaast over een gezonde dosis humor en zelfreflectie.

Je gaat deel uit maken van een dynamisch team Interne Communicatie, dat onderdeel is van de afdeling Marketing & Communicatie. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Wat wij je bieden:

  • Een salaris tussen de €2.874,- en €3.747,- bruto op basis van een 40-urige werkweek;
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
  • Reiskostenvergoeding naar Sittard;
  • Thuiswerkvergoeding, laptop en smartphone;
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Dit breng je mee:

  • Een afgerond HBO / WO opleiding in Communicatie;
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring (bij voorkeur bij een internationale organisatie);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré);
  • Ervaring in het organiseren van evenementen: coördinatie, aansturing, budgettering, administratie en rapportages;
  • Communicatief sterk: Je weet jezelf goed te presenteren en anderen te overtuigen.