Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Montagemedewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als montagemedewerker bij Boels Portable Kitchens doe je het volgende

Boels Portable Kitchens is de grootste aanbieder van (tijdelijke) mobiele keukenunits in Europa. Wij leveren complete keukenunits, koelunits en keukenapparatuur op locatie bij onze klanten door heel Europa. Voor nagenoeg iedere situatie heeft Boels Portable Kitchens een professionele oplossing. In verband met de groei van ons team hebben wij ruimte voor een nieuwe collega in de functie van montagemedewerker op onze locatie te Sittard.

Als montagemedewerker kom jij ons enthousiaste team in Sittard versterken. Na een uitgebreid inwerktraject ben jij in staat om alle projecten voor onze klanten zelfstandig voor te bereiden in onze werkplaats. Aan de hand van de tekeningen bereid jij de projecten voor en hou jij je bezig met het verhuurklaar maken van onze keuken-units, koel-units, vaatwassers en overige apparaten. Nadat jij alles hebt gecontroleerd, worden de artikelen klaargezet om op de vrachtwagen geplaatst te worden. Uiteraard willen wij ons product netjes en secuur afleveren en is jouw focus op het afleveren van kwaliteit een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden.

Bij terugkomst van projecten zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat alle artikelen schoon en gecontroleerd op de juiste plaats in het magazijn of buitenterrein geplaatst worden.

Het kan voorkomen dat we jou vragen om mee te gaan naar één van onze (internationale) projecten voor werkzaamheden ter plaatse. Het inplannen van deze werkzaamheden gebeurt uiteraard in overleg.


Kortom; lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan onze internationale projecten en ben jij iemand die graag wil leren? Dan komen wij graag met jou in contact!

Dit krijg je van ons

Als je bij ons komt werken als montagemedewerker te Sittard bieden wij jou;

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.318,- en € 2.905,- (altijd bespreekbaar voor de juiste kandidaat) op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur);
  • Een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Wil jij succesvol zijn als montagemedewerker bij Boels Portable Kitchens in Sittard?

Dan neem je het volgende mee;

  • Technische ervaring of kennis opgedaan door werkervaring als bijvoorbeeld keukenmonteur, elektromonteur, standbouwer, unitbouwer, etc. óf technische kennis opgedaan door hobby matige ervaring;
  • Een enthousiaste een leergierige instelling;
  • Positieve instelling en een beschikbaarheid van 40 uur per week
  • Kennis van de Nederlandse taal, beheersing van de Duitse en / of Engelse taal is een pré;
  • Een rijbewijs B is een pré voor deze functie.