Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technisch binnendienst medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als Technisch binnendienst medewerker bij Spareparts ben jij het aanspreekpunt (de specialist) voor vragen met betrekking tot reserve onderdelen. Je ontvangt dagelijks verschillende vragen uit heel Europa via het ticketsysteem (Topdesk), die je vervolgens zorgvuldig analyseert en snel oplost. Elke dag is anders! Zo ben je de ene dag aan het bellen met een leverancier uit Italië om de levertijd op te vragen van een artikel en de volgende dag ben je onderdelen aan het bestellen voor het magazijn rekening houdend met de huidige voorraad. Ook ben je met Smartequip in Amerika in contact voor het laten toevoegen van een missende artikelprijs en vervolgens kan een collega bellen die een vraag heeft over de technische tekening van een machine of onderdeel. Je bent continue bezig met het oplossen van problemen uit de dagelijkse praktijk. Met als ultieme doel: de verbetering van het onderdelen documentatie platform SmartEquip met bijbehorende processen en informatie (die collega’s weer kunnen gebruiken om zelf de problemen op te lossen, zodat de klant snel door kan met zijn/haar project). Je zorgt voor een snelle oplossing voor vragen van je collega’s uit de operatie, zodat ze zo snel mogelijk verder kunnen met de reparaties van machines.

Voor deze functie zoeken we iemand die service gericht is en bij het bedenken van oplossingen altijd de behoeften van de klant in het achterhoofd houdt.

Iemand met een goede technische kennis van machines, die in staat is om op effectieve wijze met verschillende stakeholders in verschillende lagen te communiceren (o.a. leveranciers maar ook directe collega’s van het depot, magazijn, finance en inkoop). Je kunt een goed overzicht houden en je werkzaamheden goed plannen. Prioriteiten stellen is niet nieuw voor je. Ten slotte ben je flexibel, want je weet nooit wat de dag brengt!

Dit bieden wij:

•         Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.318, - en € 3.153, - op basis van en fulltime maandsalaris (40 uur).

•           28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);

•           Reiskostenvergoeding;

•           Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;

•           Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;

•           Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Wat neem jij mee?

•  3 - 5 jaar ervaring in een technische en service georiënteerde omgeving;

•         MBO werk -en denkniveau;

•         Werkervaring met MS Office;

•         Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (Duits is een pré);

•         Technische kennis van machines en (reserve)onderdelen;

•         Ervaring met een ticketsysteem en SAP is een pré.