Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Beleidsuitvoerder Gegevensbeheer BAG/BGT en GEO

Werkgever:Gemeente Beek
Plaats:Beek

Onze organisatie

De Gemeente Beek voelt zich als organisatie nauw verbonden met haar omgeving. Samen werken we voor een mooi Beek. Dit doen we door te denken in kansen en mogelijkheden, te zoeken naar verbinding, de kracht van kleinschaligheid slim en bewust te gebruiken, te werken vanuit passie en plezier, en door betrouwbaar, open en transparant te zijn.

De Gemeente Beek heeft een platte organisatie die bestaat uit een directie (de gemeentesecretaris en directiesecretaris) en drie afdelingen (Ruimte, Samenleving en Bestuurs- en Managementondersteuning) met elk een eigen afdelingshoofd. Gezamenlijk vormen ze het managementteam.

Wat ga je doen als Beleidsuitvoerder Gegevensbeheer BAG/BGT en Geo?

In deze functie voer je diverse werkzaamheden uit in de BAG en BGT (verwerking en actualisering van mutaties en gegevens) en voer je optimaliseringsprojecten uit in applicaties tbv de basisregistraties. Je beheert geo-informatie en waarborgt de actualiteit van de thema-kaarten, verzorgt tekenwerk (o.a. verkooptekening, overzichtstekeningen) tbv diverse terreinen binnen de afdeling Ruimte.

Daarnaast draag je zorg voor de kadastrale uitzetting en aanwijs in samenwerking met het Kadaster. En verricht je een bijdrage bij de implementatie van nieuwe functionaliteiten en applicatie(onderdelen), in projectgroepen en in de rol van inhoudsdeskundige.

Waar kom je te werken?

Samen met 120 collega’s werk je er voortdurend aan om onze dienstverlening voor de Beekse inwoners zo optimaal mogelijk te maken. Je kiest voor de Gemeente Beek omdat jij je thuis voelt in een informele organisatie met generalisten die zich graag inzetten voor onze compacte, onafhankelijke gemeente. Binnen jouw rol ben je breed inzetbaar en zoek je doorlopend naar kansen en verbeteringen ten gunste van onze Beekse samenleving. Wij werken via korte lijntjes. Samenwerking, nieuwsgierigheid en energie staan hoog bij ons in het vaandel. Je krijgt van ons ruimte en de vrijheid om jouw rol in te vullen. Tegelijkertijd weet je daarbinnen de juiste prioriteiten te stellen met oog voor de belangen die je dient.

Bij de afdeling Ruimte werken 36 collega’s. De afdeling bestaat uit diverse disciplines die verder kunnen worden onderverdeeld in drie clusters: Beleid, Ontwikkeling en Projecten (BOP), Ondersteuning, Omgevingsplannen, Vergunningen en Toezicht (OOVT) en Wijkbeheer (WB).

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zoeken wij iemand met ruime ervaring binnen het ruimtelijk domein, liefst opgedaan binnen de lokale overheid. Je beschikt over een relevante MBO/HBO opleidingsrichting op het gebied van geo-informatie, landmeten, bouwkunde of informatica. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met verschillende basisregistraties, zaaksystemen en CAD/GIS. De kennis van landmeetkundige en Kadastrale werkzaamheden is een pré.

Je vindt het leuk om in een dynamische politiek-bestuurlijke omgeving te werken en met systemen, data en administratieve werkzaamheden bezig te zijn. Je bent besluitvaardig, communicatief vaardig, werkt accuraat, zorgvuldig en beschikt over ruimtelijk inzicht. Je gaat doelgericht te werk, bent ondernemend en zoekt actief de samenwerking op intern en extern.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou een boeiende werkomgeving met een veelzijdig takenpakket waarin je jezelf volop kunt gaan ontwikkelen. Het betreft een structurele functie. We starten met een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar dat bij positief functioneren zal worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring: de functie heeft een functionele schaal 9 tussen € 3.317 - € 4.752 bruto per maand (o.b.v. fulltime aanstelling), afhankelijk van de individuele omstandigheden kan plaatsing in aanloopschaal 8 (tussen € 3.014 - € 4.244 bruto per maand) aan de orde zijn,

Verder bieden wij:
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je naar eigen inzicht kunt inzetten;
  • Een goed pensioen bij ABP;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken met bijbehorende thuiswerkvergoeding conform Cao Gemeenten;
  • Volop kansen om je te blijven ontwikkelen;
  • Vele activiteiten en momenten om elkaar informeel te treffen. Ook heeft de Gemeente Beek een actieve personeelsvereniging. Wij vinden het dus belangrijk om elkaar regelmatig op kantoor en daarbuiten te ontmoeten.

Kijk op de website van de gemeente Beek voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Wil je solliciteren of wil je meer weten?

Een spiegeltest maakt deel uit van de selectieprocedure. Heb je vragen over de functie, onze organisatie of wil je nog iets anders weten over deze vacature? Bel dan gerust met Bart Klinkien, Afdelingshoofd Ruimte (tel. 046 - 43 89 262).

Belangstellenden worden uitgenodigd hun sollicitatie voor 20 mei a.s. te richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beek, via de knop solliciteer op https://www.igom.nl/vacatures/898dce6a-72fb-4706-b861-b380dfdc7b33

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 mei in de ochtend. Wij stellen het op prijs als met deze datum rekening gehouden wordt.

Indien je geen automatische ontvangstbevestiging ontvangt, controleer dan de ongewenste mail / spambox. Is dit niet het geval, word je verzocht contact op te nemen via vacatures@gemeentebeek.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.