Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Planner

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Planner

Voor onze locatie Nusterweg 90 in Sittard is Collé Rental & Sales op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

PLANNER

(m/v fulltime)

Wat ga jij doen als Planner?

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Unitverhuur. Je bent verantwoordelijk voor de overall planning van onze projecten (personeel en materieel) voor de tijdelijke huisvesting (unitbouw). Op basis van de projecten bepaal je de benodigde mensen met de benodigde competenties. Hiermee draag je bij aan een tijdige en kwalitatief goede uitvoering van werkzaamheden en projecten bij onze klanten.

Waaruit bestaan jouw taken en verantwoordelijkheden?
 • Verzorgen en beheren van de overall planning (personeel en materieel) waarbij de juiste prioriteiten worden gesteld en gezorgd wordt voor een maximale bezettingsgraad
 • Zorgen voor een goede verwerking en afhandeling van de binnengekomen orders/aanvragen (inclusief de bijbehorende administratieve afwikkeling)
 • Continue schakelen met de projectleiders, werkvoorbereiding en de productie, toezicht houden op het verloop van de opdrachten en indien gewenst het hierop aanpassen van de personeelsplanning
 • Knelpunten tijdig te signaleren en (pro-actief) hiernaar te handelen
 • Verrichten van vereiste QHSE (Quality, Health, Safety, Environment)-taken

Deze werkzaamheden vervul jij vanuit onze locatie in Sittard.

Wat breng jij als Planner mee?  
 • Je hebt een afgeronde MBO-4 of HBO-opleiding in de logistieke of projectmatige richting
 • Je hebt kennis van de markt en bent een kei in het organiseren en plannen van personeel in een hectische omgeving en ziet het als een uitdaging om iedere dag dit proces in goede banen te leiden
 • Je bent communicatief sterk, accuraat en stressbestendig
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als planner
 • Omgevingssignalen weet jij op te pikken en op basis van jouw capaciteiten kun jij hier vervolgens naar handelen
 • De helikopterview weet jij te behouden door het leggen van verbanden binnen de verschillende afdelingen

Wat heeft Collé Rental & Sales jou te bieden? Een veelzijdige en uitdagende fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf. Je maakt deel uit van een belangrijke speler in de branche, met een sterke reputatie en ambitie om steeds voorop te willen lopen. De bedrijfscultuur is te omschrijven als no-nonsens en informeel. Met andere woorden, de deur staat altijd open. Een passende beloning, uitstekende CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals collectieve verzekering, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wat doet Collé Rental & Sales?
Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. De organisatie werkt vanuit meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 450 medewerkers.

Wat als je interesse hebt?
Wacht niet langer en solliciteer via de sollicitatie button! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Claudia Machelessen (HR Officer) op telefoonnummer +31 46 457 4100 .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.