Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Financieel administratief medewerker

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Sittard

Vacature Financieel administratief medewerker

Autobedrijf Janssen en Autobedrijf Kerres zijn onderdeel van Janssen Kerres Automotive B.V. Door fusering van beide familiebedrijven is in juli 2014 een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid- en Noord-Limburg tot en met Oost-Brabant. Janssen Kerres heeft 14 sales- en servicelocaties, verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroën, DS en Kia. Janssen Kerres, úw mobiliteitspartner voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Onze missie is het voorzien in zorgeloze mobiliteit in combinatie met het one-stop-shopping-concept, afgestemd op uw persoonlijke wensen. De klant staat bij Janssen Kerres Automotive altijd centraal.

Interesse in een baan bij Janssen Kerres Automotive? Neem contact op via vacature@janssenkerres.nl.  

Vacature: Financieel administratief medewerker (M/V) – Sittard 

Ben jij een enthousiaste, zelfstandige werker met een passie voor cijfers én per direct beschikbaar? Voor onze centrale administratie in Sittard zijn wij op zoek naar een  fulltime financiële kracht die van aanpakken houdt en ons team wil komen versterken op zeer korte termijn! 

Wat houdt je functie in? In deze afwisselende functie ben je bezig met diverse administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden. Je werkt vanuit deze afdeling samen met alle afdelingen en vestigingen binnen onze organisatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het controleren en boeken van inkoopfacturen, uitzoeken van tussenrekeningen, crediteurenbeheer en alle overige voorkomende werkzaamheden op de financiële administratie.

Wie zoeken we? Wij zoeken een nieuwe collega, die snel aan de slag wil gaan, met de volgende eigenschappen: – Afgeronde MBO-opleiding niveau 4 / HBO-opleiding; – Ervaring in soortgelijke functie is vereist; – Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; – Kennis en ervaring met computers en software zoals onder andere Microsoft Office; – Zelfstandig en in teamverband kunnen werken; – Efficiënte en accurate werkhouding; – Verantwoordelijkheid en initiatief nemen; – Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.

Wat kun je van ons verwachten? Een uitdagende baan bij een dealerbedrijf dat in de top 15 van Nederland staat. Je werkt met vooraanstaande automerken met een rijke historie en een divers modellengamma. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Op termijn zijn er mogelijkheden voor een dienstverband voor onbepaalde tijd. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur een sollicitatiebrief voorzien van CV naar vacature@janssenkerres.nl. Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken via telefoonnummer: +31 85 021 5566. Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je gelijk een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega's ontmoet en onze koffie kan beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Succes!