Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Klantadviseur Service en Onderhoud

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Sittard

Vacature Klantadviseur Service en Onderhoud

Autobedrijf Janssen en Autobedrijf Kerres zijn onderdeel van Janssen Kerres Automotive B.V. Door fusering van beide familiebedrijven is in juli 2014 een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid- en Noord-Limburg tot en met Oost-Brabant. Janssen Kerres heeft 14 sales- en servicelocaties, verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroën en Kia. Janssen Kerres, de mobiliteitspartner voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Onze missie is het voorzien in zorgeloze mobiliteit in combinatie met het one-stop-shopping-concept, afgestemd op uw persoonlijke wensen. De klant staat bij Janssen Kerres Automotive altijd centraal.

Interesse in een baan bij Janssen Kerres Automotive? Neem contact op via vacature@janssenkerres.nl.  

Vacature: Klantadviseur service en onderhoud (M/V) – Sittard

 • Ben jij die servicegerichte medewerker met inlevingsvermogen die elke klant vriendelijk te woord staat?
 • Heb jij een natuurlijke nieuwsgierigheid om te onderzoeken waar onze klant behoefte aan heeft?
 • Voorzie jij onze klanten graag van het juiste onderhoudsadvies?
 • Ben je in staat om de servicevraag van onze klant te vertalen naar een heldere afspraak in onze werkplaatsplanning?

Wat houdt je functie in?
Wij zijn op zoek naar een klantadviseur service en onderhoud. Samen met je collega’s ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. Door je oprechte interesse en inlevingsvermogen weet je de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Je adviseert de klant telefonisch of per e-mail over het aanstaande onderhoud, benodigde reparaties en acties. Je legt de gemaakte afspraken vast in het digitale plansysteem en houdt hierbij rekening met een zo efficiënt mogelijke werkplaatsplanning. Daarnaast benader je onze bestaande klanten proactief voor het inplannen van een afspraak met betrekking tot onderhoud, APK en terugroepacties. Je controleert samen met de klant zijn gegevens en wijzigt deze indien nodig. Enkele dagen na het bezoek aan onze werkplaats neem je contact op met de klant om te informeren naar zijn service ervaring.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met de volgende kwalificaties:

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4;
 • Je bent klantvriendelijk en hebt een prettige telefoonstem;
 • Je werkt nauwkeurig en je bent op je plek in een drukke werkomgeving;
 • Je hebt een proactieve en probleemoplossende instelling;
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je kunt goed overweg met een PC en bijbehorende software zoals MS Office;
 • (Auto)technische kennis is niet vereist, dit kan intern aangeleerd worden;
 • Je woont in Zuid/Midden Limburg en bent fulltime beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?
Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Je komt te werken in ons Klant Contact Centrum te Sittard. Wij bieden een uitdagende baan bij een dealerbedrijf dat in de top 15 van Nederland staat. Je werkt met vooraanstaande automerken met een rijke historie en een divers modellengamma. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van techniek en volgen de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om merk specifieke opleidingen te volgen. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres!
Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij deze veelzijdige, uitdagende baan wel zitten? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar vacature@janssenkerres.nl. Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken via telefoonnummer: +31 85 021 5566. Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure
Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je gelijk een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega’s ontmoet en onze koffie kan beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Succes!