Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allround Operator B

Werkgever:Pro Industry
Plaats:Geleen

Voor deze werkgever zijn wij op zoek naar een ervaren, energieke operator die aan de slag wilt gaan bij een grote organisatie. Ben jij de operator die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Als Allround Operator bewaak en bedien je in de fabriek zelfstandig verschillende deelprocessen van de installatie, zodanig dat aan de vereiste specificaties van het eindproduct wordt voldaan. Daarnaast monitor je de condities van de procesinstallatie, bemonster je processtromen en reinig je apparatuur. Bovendien controleer en becommentarieer je conceptinstructies en afloopschema's e.d. en doe je suggesties voor verbeteringen. Vanzelfsprekend zie je mede toe op de handhaving van een veilige werkplek voor zowel eigen als firmapersoneel. Je bent nieuwsgierig naar hoe dingen werken en probeert de oorsprong van een probleem te achterhalen. In deze functie werk je in ploegendienst volgens het 2-2-2 rooster.

Arbeidsvoorwaarden

Deze werkgever biedt een uitdagende baan met veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling in een open en aangename sfeer. Je ontvangt een uitstekend salaris, met daarnaast een incentive plan. Na een detacheringsperiode kom je vast in dienst bij de opdrachtgever. Hun secundaire arbeidsvoorwaardenpakket is zeer compleet en kent o.a. een goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Vaardigheden

  • Als Allround Operator ben je in het bezit van het diploma Vapro-B of MBO procestechnieken
  • heb je bij voorkeur al eerder als operator in een productieomgeving gewerkt
  • Je bent gericht op het leveren van kwaliteit en het bereiken van resultaten.
  • Je vindt het leuk om samen te werken in een team en weet daar ook zelf een goede bijdrage aan te leveren.
  • Je communiceert open en helder, bent nieuwsgierig en leergierig.
  • Daarnaast heb je de ambitie en mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van Meetkamer Operator.

Scholing:MBO

Uren per week:fulltime

Contract:vast