Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Commercieel medewerker gezocht

Werkgever:Randstad
Plaats:Sittard

Word jij onze nieuwste commercieel medewerker? Wil jij lekker verdienen zodat je met de Kerst net even wat meer kan uitgeven? Komen jouw vrienden altijd naar jou toe voor het beste advies over de nieuwste telefoons? Solliciteer dan direct als commercieel medewerker bij KPN in omgeving Sittard!

Jij als commercieel medewerker loopt fluitend naar de winkel van KPN waar jij samen met jouw collega's de winkel binnen gaat. Samen met jouw team bespreek je wat jullie doel is vandaag. De deuren van de winkel gaan open en de eerste klanten komen binnen. Jij begroet iedere klant enthousiast en biedt hen een lekker kopje koffie of thee aan. Dan stap jij op Casper af die zoekend om zich heen kijkt. Jij als commercieel medewerker vraagt Casper of je hem kan helpen. Casper vertelt aan jou dat hij vanaf volgende week op zichzelf gaat wonen en dat hij graag alles bij KPN wil afsluiten. Jij zoekt Casper op in het systeem en ziet dat hij al een mobiel abonnement heeft bij KPN en vertelt Casper dat KPN Compleet de ideale deal voor hem is. Hierdoor krijgt hij iedere maand gratis extra's en kortingen! Casper reageert enthousiast, dit is precies wat hij zocht! Jij als commercieel medewerker sluit de deal en wenst Casper veel succes met zijn verhuizing. Voordat Casper de winkel verlaat zwaait hij nog even naar jou om te bedanken. Top!

Wat krijg jij als commercieel medewerker:

  • Je reiskosten worden vergoed
  • Je krijgt een goed salaris van €10,22 bruto per uur

Wie ben jij als commercieel medewerker:

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • Je bent beschikbaar voor de koopavonden en het weekend
  • Je vindt het leuk om klanten te helpen

Zie jij het al voor je? Werken als commercieel medewerker bij KPN? Reageer dan nu door jouw cv te sturen naarkimberly.van.weerdenburg@nl.randstad.com of via de sollicitatieknop. Wil je graag nog wat meer weten? Bel dan Kimberly op +31 20 519 8089 of stuur een WhatsApp naar +31 6 20212696.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:24

Contract:tijdelijk