Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Financieel-administratief medewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Sittard

Allround financieel administratief medewerker gezocht in Sittard voor 20-24 uur per week, 3 dagen.

Voor deze stichting zoeken wij per direct ondersteuning op de financiële afdeling. Dit vanwege drukte en het weg werken van achterstanden. Het gaat om een functie voor minimaal 4-5 maanden en er bestaat een kans dat het voor langere tijd gaat zijn. Je komt te werken in een klein team van 3 administratief medewerkers en ondersteunt o.a. bij het inboeken van facturen, boeken van kas, bank, debiteuren administratie etc. Een zelfstandige functie waarbij ervaring gevraagd is. Zelfstandig problemen kunnen oplossen is gewenst. Ze verwerken de gehele financiële administratie in AFAS en het is een erg grote pré als je hier recente werkervaring in hebt.

Qua persoon zoeken wij een spontane, enthousiaste, communicatieve en klantgerichte medewerker welke per direct inzetbaar is voor 24 uur per week. De werkdagen zijn in overleg nader te bepalen. Om de functie goed te kunnen uitvoeren is minimale een MBO + werk- en denkniveau gevraagd.

Dus ben jij enthousiast, pro actief, ervaren met AFAS en allround financiële administratie neem direct contact met ons op via+31 40 260 6320 of mail mij karina.wilbers@nl.randstad.com

 

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:24

Contract:tijdelijk