Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Magazijnmedewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Born

Via Randstad Inhouse Sevices zijn wij op zoek naar
gemotiveerde magazijnmedewerkers.

De heer Kuehne en de heer Nagel hebben Kuehne + Nagel opgericht in 1890 in Bremen (Duitsland). Ondertussen is Kuehne + Nagel uitgegroeid tot en multinational en in diverse branches werkzaam. Kuehne + Nagel is sinds 1955 in Nederland gevestigd op een aantal locaties waaronder Born.

De locatie Born werkt voor een aantal klanten. Voor al deze klanten verzorgt Kuehne + Nagel de gehele order-afwikkeling: ontvangst en opslag van goederen, orderpicken, sorteren, personaliseren, verpakken en verzenden. Het betreft zwaardere goederen die tot 25 kg kunnen wegen. Fysieke belasting mag geen probleem zijn.

Voor deze locatie zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die parttime (2 tot 5 dagen gemiddeld) op oproepbasis willen werken voor langere tijd. Ook zullen er wellicht mooie kansen komen op meer uren, opleidingen, wellicht fulltime, ivm de komst van een nieuwe klant. Voor de invulling van deze vacatures zal men eerst kijken naar het potentieel bij de oproepmedewerkers.

De medewerkers werken in 2 diensten: 07.00 uur - 16.00 uur en 11.00 uur - 20.00 uur.

Randstad maakt een weekplanning op basis van de prognose die wordt afgegeven door Kuehne + Nagel. Deze is op vrijdag bekend voor de week erna. Daarnaast is er ook nog een dagplanning. Deze kan nog op dezelfde dag binnen komen. Dit betekent dat we medewerkers zoeken die zeer flexibel zijn. Helaas kunnen we geen garanties geven m.b.t. het aantal te werken uren. De intentie is in elk geval om iedereen minimaal gemiddeld 2 tot 3 dagen per week in te plannen waar mogelijk.

Mocht je interesse hebben reageer dan snel via www.randstad.nl en koppel je recente cv aan je account bij deze vacature. We komen er dan zo snel mogelijk op terug.

Of neem direct telefonisch contact op met een van onze recruiters. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en mogelijk een intake gesprek voor u regelen.

Zij zijn de bereiken op telefoonnummer+31 77 355 2711
Je kunt hen ook per Whats-app bereiken op +31 6 83036675
 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:VMBO / MBO-1

Uren per week:32

Contract:tijdelijk