Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technisch Productiemedewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Geleen

Fulltime vacature productiemedewerker in Sittard - Geleen.

Het bedrijf:
Dit technische productiebedrijf op Chemelot is verantwoordelijk voor het controleren en keuren van lege acetyleengasflessen en flessenbundels. Dit wordt gedaan door een collegiaal team van 10 tot 15 medewerkers die vrijwel allemaal allround inzetbaar zijn.

Jouw werkzaamheden als technisch productiemedewerker:
Jouw werk bestaat voornamelijk uit het demonteren en monteren van flessenbundels. Jij bent dan ook handig en beschikt over voldoende technisch inzicht en technische vaardigheden. Dit is belangrijk, omdat we iemand zoeken die naast het reguliere werk ook onderhoud kan plegen aan de machines en bijvoorbeeld de heftruck. Geen enkel handgereedschap is vreemd voor jou. Deze kennis heb je opgedaan bij eerdere werkgevers richting mechanisch onderhoud, bankwerker of in een allround functie bij een metaalbedrijf of onderhoudsgarage. Daarnaast bestaat het werk uit een grondige uitwendige visuele controle, een keuring van de poreuze massa binnen in de gasfles, de aansluitingen en een beproeving van de werking van het ventiel. Dit steeds om een verder veilig gebruik van de gasfles of bundel te kunnen garanderen. Tot slot worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, met name uitwendig stralen en schilderen van de gasflessen en beschermkappen, nakijken en heropbouwen van flessenbundels, vernieuwen van ventielen, etc.

Als technisch productiemedewerker ben je:
- Super handig
- Graag bezig met sleutelen
- In het bezit van een LBO of MBO-diploma in een technische richting
- In het bezit van enige heftruckervaring
- Collegiaal, nauwkeurig en oplettend

Verdiensten:
Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je opleiding en ervaring. Daarbij ontvang je per gewerkt uur 5% ADV-toeslag. Reiskosten worden vergoed à €0,19 per km indien je verder dan 10km enkele reis maakt.

Werken via Randstad betekent naast salaris en toeslagen ook aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan korting op je fitnessabonnement, je zorgverzekering en weekendjes weg. Daarnaast draagt Randstad zorg voor de opbouw van 24 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en (op termijn) pensioen. Om je werk goed te doen vinden wij het belangrijk dat je de juiste bijscholing kunt volgen, dus ook dit regelen en bekostigen wij (deels) voor jou! Tot slot helpen wij jou ook graag met het kopen van je eigen woning door een perspectiefverklaring af te geven. Combineer jij je technische vaardigheden en inzicht moeiteloos met productiewerk? Reageer dan via www.randstad.nl op deze vacature. Heb je nog vragen? Bel ons gerust op telefoonnummer +31 46 477 0800

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:VMBO / MBO-1

Uren per week:40

Contract:tijdelijk