Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator | Snoepfabriek | 3-ploegen

Werkgever:Start People
Plaats:Sittard

Als operator bij Perfetti van Melle in Sittard ga jij je fulltime bezighouden met verschillende aspecten van het productieproces. Jij bedient in veel gevallen je eigen machine en bent bezig met het produceren, verpakken en opslaan van voedingsmiddelen. Daarbij draag jij ook de verantwoordelijkheid voor de controle van dit proces. Bovendien heb jij als operator de taak om apparatuur te reinigen en te desinfecteren. Ook het gereedschap en je werkomgeving houd je netjes en schoon.

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken in 3-ploegendienst (06:30 tot 14:30 uur, 14:30 tot 22:30 uur en 22:30 tot 06:30 uur) Je wordt beloond met een goed salaris (€13,39) met daarbij een ploegentoeslag van 20 %. Is je reisafstand langer dan 10 km dan ontvang je een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer.

Naast een goed salaris bieden wij ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Wij bieden je ondersteuning om jezelf te ontplooien tot een goede operator. In de organisatie zijn veel carrière mogelijkheden en een mooi toekomstperspectief!

Als je met de auto komt bieden wij voldoende parkeergelegenheden!

Vaardigheden

Om als operator aan de slag te gaan is het belangrijk dat jij over een afgeronde MBO-3 of 4 technische opleiding beschikt. Je hebt al enige ervaring binnen een productie omgeving opgedaan als operator. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht en kunt uitstekend zelfstandig beslissingen nemen. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en bent gemotiveerd en betrouwbaar.

Scholing:MBO

Over de werkgever

Perfetti van Melle maakt al meer dan 100 jaar de lekkerste snoepjes voor iedereen. Deze worden wereldwijd verkocht. Recepturen ontwikkelen, de beste grondstoffen selecteren, produceren, proeven en ... genieten.
Je gaat werken bij een internationale organisatie en bijdragen aan het maken van Frisk en Smint! Je komt te werken in een organisatie in goede werkcondities waarbij veiligheidsvoorschriften hoog in het vaandel staan. De werksfeer is er ongedwongen en de lijnen zijn er kort. Je kunt de hele organisatie zien als een groot team waar iedereen voor elkaar klaar staat. De balans tussen privé en werk wordt niet uit het oog verloren.

Uren per week:36

Contract:vast