Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Purchase Officer

Werkgever:Start People
Plaats:Geleen
Beknopte omschrijving
Voor onze opdrachtgever Sekisui S-lec zijn wij op zoek naar een Purchase Officer. Als Purchase Officer houd jij je bezig met inkoopactiviteiten, afdeling onderhoud, en ben jij in contact met jouw collega's op diverse afdelingen. Het is belangrijk dat

Beschrijving


Voor onze opdrachtgever Sekisui S-lec zijn wij op zoek naar een Purchase Officer. Als Purchase Officer houd jij je bezig met inkoopactiviteiten, afdeling onderhoud, en ben jij in contact met jouw collega's op diverse afdelingen. Het is belangrijk dat jij zelfstandig te werk kunt gaan omdat jij hoofdverantwoordelijk bent voor bestellingen van goederen en diensten. In dit proces bewaak jij de progressie van de orders en informeer jij in- en externe klanten hierover. Daarbuiten zorg jij ook voor de administratieve verwerking in het ERP-systeem.

Je gaat deel uitmaken van het team afdeling Inkoop waarbij jij rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Functie-eisen


Wij zijn op zoek naar een fulltime betrouwbare collega voor de afdeling inkoop bij Sekisui S-lec. Jij als betrouwbare collega beschikt over grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit, en een proactieve houding waarbij jij tijdig kan schakelen binnen het proces van orderaanvragen- en verwerking. Jij beschikt over een MBO niveau 4 diploma in de commerciële/technische richting en je hebt bij voorkeur een NEVI-1 certificaat. Het beschikken over een talenknobbel wordt als een pluspunt gezien, aangezien jij te maken gaat krijgen met veel internationale partijen. De beheersing van de Engels en Duitse taal is daarom noodzakelijk. De beheersing van de Franse taal is een pré.


Verder heb jij reeds enkele jaren werkervaring op gedaan als medewerker inkoop (bij voorkeur in een productieomgeving) en heb jij affiniteit met techniek.

Zie jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan nu! Dan bespreken wij de vacature graag met je tijdens een kop koffie.

Wat wij bieden

Wat bieden wij?


  • Een uitdagende afwisselende baan bij een dynamisch, groeiend internationaal bedrijf in een stabiele werkomgeving

  • Een baan waarbij jij grote verantwoordelijkheid gaat hebben in de dagelijkse processen

  • Een salaris tussen de €2.200,- en €2.600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur

  • Vanuit Start People heb je ook toegang tot GoodHabitz, hiermee heb je online toegang tot meer dan 100 opleidingen en trainingen!