Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Helpende

Werkgever:Tempo-Team
Plaats:Geleen

Flexibele helpende niveau 2 gezocht:

Heb je passie voor het helpen van mensen die het zelf niet meer kunnen? Draag je deze mensen graag een warm hart toe? En ben je daarnaast op zoek naar een flexibel rooster waarbij er rekening kan worden gehouden met bijvoorbeeld een andere baan, vrijwilligerswerk of een hobby? Lees dan snel de vacature en laat ons weten waarom wij een match kunnen zijn!

Wat ga je doen?

Je gaat in wisselende diensten, een uitdagende functie op verschillende locaties vervullen. Als helpende verricht je verzorgende en begeleidende taken, waaronder verstaan wordt: helpen bij het eten, het aan- en uitkleden van de cliënt, helpen bij de persoonlijke verzorging en het organiseren van de activiteiten op de afdeling. Daarnaast is het aan jou de taak om de cliënt motiveren om zoveel mogelijk zelf te blijven doen. Je werkt in de omgeving Geleen.

Wie ben jij?

Je ben een zorgzaam persoon met een flexibele instelling. Je hebt de opleiding helpende 2 afgerond met een diploma. Je bent zowel een teamplayer als het type dat goed zelfstandig kan werken. Je bent in staat om je goed aan te passen aan verschillende omgevingen. Je bent enthousiast en hebt een luisterend oor.

Wat bieden wij jou?

-Een marktconform salaris volgens de VVT CAO. FWG 25, en aan de hand van je ervaring,

-Je kan je eigen rooster laten maken aan de hand van je beschikbaarheid,

-Persoonlijke begeleiding vanuit Tempo-Team,

-Ontwikkel mogelijkheden door het kunnen volgen van de door Tempo-Team aangeboden online GoodHabitz trainingen, in totaal zijn dit er 94,

- En tot slot doe je natuurlijk relevante werkervaring op.

Ben jij de persoon die wij zoeken? solliciteer dan via de button op de pagina. Ook mag je altijd even bellen op: +31 46 457 0890 en vragen naar Peggy of Denise.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:20

Contract:tijdelijk