Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Kok - zorglocaties Tobias & Ter Eyck

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Kok - zorglocaties Tobias & Ter Eyck in Heerlen

Heb jij een passie voor werken in de keuken? Ben jij een aanpakker met een “gewoon doen” mentaliteit? Dan zit je in ons keukenteam goed! Grijp jij deze kans aan om binnen onze locaties Tobias & Ter Eyck aan de slag te gaan?

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?

Als kok kom je te werken binnen locaties Tobias & Ter Ecyk. Op locatie Ter Eyck zal je maar tijdelijk ingezet worden. Locatie Tobias zal uiteindelijk je vaste standplaats zijn, waarbij je ook nog ingezet kan worden op een andere locatie in Heerlen.

Locatie Tobias ligt in Bekkerveld/ Aarveld. Een zorgcentrum voor bewoners met dementie. Locatie Ter Eyck ligt in Heerlerheide. Een zorgcentrum voor bewoners die intensieve lichamelijke verzorging en verpleging nodig hebben en voor bewoners met dementie

Beide locaties beschikken over een gezellige gasterie dat een interne horecagelegenheid is voor onze ouderen, hun familie en vrienden.

Jouw baan als kok binnen Tobias en Ter Eyck in Heerlen

In de functie van kok binnen Sevagram werk jij als zelfstandig werkend kok in onze gasterie. Je hebt een leuke en afwisselende baan in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt. Je stuurt je collega’s aan in de keuken en haalt samen alles uit de kast om de gasten het gevoel te geven dat ze van harte welkom zijn. Je vindt het leuk om te koken/maaltijden te bereiden en dit straal je ook uit.

Je bent creatief in de bereiding en de presentatie van jouw maaltijden. Je werkt ordelijk en hygiënisch waarbij de HACCP richtlijnen jou niet vreemd zijn. Jij krijgt er energie van als het lekker druk is en blijft ook op stressvolle momenten een echte teamplayer. Dat jij een dienstverlenende en gastvrije houding hebt spreekt wat jou betreft voor zich! Daarnaast ben je in staat om je collega’s te enthousiasmeren en te motiveren. Samen zorgen jullie voor een últieme smaakbeleving.

We vragen voor de functie van kok een afgeronde opleiding in de richting van horeca of instellingskok op niveau 3 en enige werkervaring in deze functie.

Verder werk je in deze functies zowel door de week als twee weekenden per maand. De dienst is van 09:30 tot 18:00 uur.

Welk salaris verdien je als Kok bij Sevagram?

Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.
•  In de functie van gasterie medewerker kok ontvang jij een salaris van maximaal €19,26 bruto per uur conform FWG 30, cao VVT.
•  Een structurele baan voor tussen de 28 - 32 uur per week, met mogelijkheden voor vast;
•  Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
•  Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;
•  … en natuurlijk een gemotiveerd team waar je veel van kunt leren!
Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Mandy de Wit (06 43 57 23 69), facilitair leidinggevende, je graag te woord!

Na sluitingsdatum zal er een terugkoppeling volgen over wie wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vacature sluit op donderdag 30 mei.

De gesprekken zullen plaats vinden op maandag 3 juni tussen 12:00 - 16:30 uur. Reserveer dit alvast in je agenda!