Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: ICT-regievoerder

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Sittard

Wij zoeken

De ict-regievoerder is werkzaam binnen de ondersteunende diensten. De rol omvat het vertalen van de ict-behoeften van onze scholen naar dienstverlening, ondersteuning bij het contracteren van nieuwe diensten en het aansturen van dienstverleners en leveranciers. De ict-regievoerder speelt een cruciale rol in het effectief beheren en ontwikkelen van het ict-landschap binnen de organisatie.

Vertalen van ICT-behoeften:
De regievoerder identificeert de ict-behoeften door input te verzamelen van lokale ict-ondersteuners en andere stakeholders. De regievoerder begeleidt de verdere ontwikkeling van bestaande ict-middelen en initieert nieuwe oplossingen. De regievoerder blijft op de hoogte van markttrends en adviseert het management.

Ondersteuning bij contracteren:
De regievoerder draagt bij aan projecten, zoekt passende oplossingen en evalueert voortgang. Hij/zij bepaalt serviceniveaus binnen service level agreements (SLA’s) voor geleverde ict-diensten.

Aansturen van leveranciers:
De regievoerder zorgt voor een efficiënt beheer van software en licenties. Hij of zij bewaakt sla's, contracten en facturen en voert overleg met leveranciers. De regievoerder is de primaire contactpersoon bij afwijkingen in de dienstverlening en denkt mee over corrigerende en preventieve maatregelen. De regievoerder speelt daarmee een cruciale rol in het effectief beheren van leveranciersrelaties en het waarborgen van optimale dienstverlening aan onze scholen.

Wij vragen

HBO werk- en denkniveau; richting ict
  • Opleiding in beheerprocessen zoals ITIL, ASL en BISL
  • Ervaring met service delivery management
  • Ervaring in vergelijkbare ict rol
  • Kennis en ervaring met de financiële component in het contractbeheer
  • Communicatieve vaardigheden

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Ondersteunende diensten

Elke schooldag verzorgen ca 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen.

Medewerkers van de ondersteunende diensten hebben expertise op verschillende vakgebieden. Ons team van ruim 100 collega's faciliteert de scholen en het college van bestuur op deze vakgebieden. Als medewerker van de ondersteunende diensten blijf je voortdurend leren en ontwikkelen; je denkt mee met de scholen en maakt het mogelijk dat docenten en leerlingen maximaal bezig zijn met het best denkbare onderwijs. Hoe we dat doen? Door advies en service te bieden passend bij onze scholen. We werken interdisciplinair samen, zijn professioneel en ontwikkelingsgericht.

Meer informatie over Ondersteunende diensten

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de positie of de procedure kun je contact opnemen met Maurice in de Braek 06-53661021. Wil je direct reageren klik dan op de knop "solliciteren" dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet.