Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Open Sollicitatie

Werkgever:USG industrial Utilities
Plaats:Geleen

Op zoek naar een interessante baan met goede carrièremogelijkheden?

Bij USG Industrial Utilitieswerken ongeveer 275 mensen in diverse functies en op verschillende niveaus.

Onze ambitie is dat mensen in de rij staan om bij USG aan de slag te gaan. USG is een gewaardeerde werkgever omdat mensen zich bij ons volop kunnen ontwikkelen, met voldoening en plezier (samen) werken aan hun succes en vitaliteit en daarmee zinvol bijdragen aan de doelstellingen van USG, haar klanten en een duurzame samenleving. Dit is ons ideaalbeeld, onze droom.

Daarbij is het van belang dat medewerkers de best passende functie in de organisatie vervullen, waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen in kennis, vaardigheden en gedrag en zo bijdragen aan het succes van USG: het veilig en milieuverantwoord produceren en leveren van betrouwbare utilities tegen de laagst mogelijke kosten aan iedereen op Chemelot.

Wij komen graag in contact met enthousiaste en professionele medewerkers die betrokken en bevlogen zijn; collega’s die zich graag zakelijk en persoonlijk ontwikkelen en streven naar een hoge (interne) klanttevredenheid en plezier in het werk.

Herken jij jezelf daarin en staat de vacature van jouw wens er niet bij, stuur dan eenopen sollicitatie.Deze blijft maximaal eenjaar bewaard. We maken graag kennis met je!