Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Chauffeur bandentransport (M/V)

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Sittard

Chauffeur bandentransport (M/V)

Vacature: Chauffeur bandentransport (M/V) – Sittard

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben je lichamelijk en fysiek sterk om zwaar werk aan te pakken? Heb je affiniteit met auto’s en wil je hier in je werk dagelijks mee bezig zijn? Ben je daarnaast ook graag onderweg?

Wat houdt je functie in?

Voor ons centraal magazijn in Sittard zijn wij op zoek naar een (oproep)chauffeur bandentransport die de afdeling logistiek ondersteunt. Als (oproep)chauffeur ben je bezig met het vervoeren van bandensets van het centraal magazijn in Sittard naar verschillende vestigingen van Janssen Kerres. Je rijdt zelfstandig naar de vestigingen en zult daar de bandensets laden en lossen. Je bent verantwoordelijk voor het correct afleveren van de banden. Daarnaast ondersteun je de afdeling logistiek ook met overige werkzaamheden.

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met de volgende eigenschappen:

  • Je bent in bezit van een B-rijbewijs;
  • Je bent in staat om lichamelijk zwaar werk te verrichten;
  • Je woont in de omgeving van Sittard;
  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je bent beschikbaar (op oproepbasis) tussen de 30 en 40 uur per week;
  • Werktijden zijn tussen 7:00 uur en 18:00 uur;
  • Een heftruckcertificaat is voor deze functie niet noodzakelijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een (oproep) functie aan tussen de 30-40 uur per week met als standplaats Sittard. Het betreft een tijdelijke functie.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres!

 Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij deze veelzijdige, uitdagende baan wel zitten? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar vacature@janssenkerres.nl Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken via telefoonnummer: +31 85 021 5566. Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je daarna een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega’s ontmoet en onze koffie kan beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Succes!

Bedrijfsprofiel Janssen Kerres Automotive

 In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 375 medewerkers en 15 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot.