Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allroundmedewerker car maintenance Koopman Automotive

Werkgever:Start People
Plaats:Born
Beknopte omschrijving
Als allroundmedewerker car maintenance bij Koopman Automotive Solutions in Born ben jij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het wisselen van banden. Daarnaast kunnen de onderstaande werkzaamheden ook voorkomen: Bijvullen van vloeistoffen Poetsen

Beschrijving


Als allroundmedewerker car maintenance bij Koopman Automotive Solutions in Born ben jij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het wisselen van banden. Daarnaast kunnen de onderstaande werkzaamheden ook voorkomen:


  • Bijvullen van vloeistoffen

  • Poetsen/stofzuigen auto's

  • Magazijnwerkzaamheden

Het betreft een full time functie van 40 uur per week. Werktijden zijn van 07:45 tot 16:45 (dagdienst).

Functie-eisen


Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die niet beroerd zijn om hun handen uit de mouwen te steken. Het is daarnaast ook prettig als je persoonlijke interesse hebt in de automotive branche en bepaalde kennis hebt van auto's.


Als bandenwisselaar ben je voornamelijk bezig met fysiek zware werkzaamheden zoals het optillen/verplaatsen van autobanden en daarvoor heb jij een goede conditie nodig.


Ben jij die alleskunner? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke functie aan met uitzicht voor langere duur binnen Koopman bij goed functioneren. Het salaris is €11,81 per uur. Tevens komt daar nog een reiskostenvergoeding bij vanaf 10 KM enkele reis, 8% vakantiegeld, en 25 vakantiedagen per jaar.


Enthousiast geworden? Solliciteer!

Solliciteren? Klik hier