Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Klant Contact medewerker | Overheid

Werkgever:Start People
Plaats:Sittard
Beknopte omschrijving
Ben jij klantvriendelijk, betrouwbaar, HBO afgestudeerd en wil je graag ervaring opdoen binnen een overheidsorganisatie? Wil jij mogelijk de kans krijgen om door te groeien binnen een grote gemeente in Zuid-Limburg? Lees dan snel verder! Voor de g

Beschrijving


Ben jij klantvriendelijk, betrouwbaar, HBO afgestudeerd en wil je graag ervaring opdoen binnen een overheidsorganisatie? Wil jij mogelijk de kans krijgen om door te groeien binnen een grote gemeente in Zuid-Limburg? Lees dan snel verder!


Voor de gemeente Sittard-Geleen zijn wij regelmatig op zoek naar een enthousiaste medewerker Klant Contact Centrum. Als KCC medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de burgers en daarmee van groot belang in het communicatieproces. Jij bent de schakel tussen de klant en de vakafdelingen van de gemeente. Je plant afspraken, registreert meldingen over de openbare ruimte en met behulp van een kennisbank geef jij informatie over gemeentelijke producten en diensten via de systematiek van multi-channeling (balie, telefoon, e-mail en post).


Kun jij de vraag niet beantwoorden? Dan zet je deze uit bij vakspecialistische ba1951ckoffices. Hierin draag jij bij aan een adequate wisselwerking en afstemming tussen het klant contact centrum en de vakafdelingen. Je bewaakt het informatieproces en denkt mee over de invulling en vormgeving van de kennisbank.

Binnen deze afwisselende functie zul je starten als callcenter medewerker. Wanneer je dit onder de knie hebt word je ingewerkt aan verschillende recepties waarbij jij de burgers ontvangt voor vragen, afspraken of andere zaken. Jij bent het visitekaartje van de gemeente!

Functie-eisen


Ben jij:


  • klantvriendelijk;

  • representatief;

  • enthousiast;

  • betrouwbaar;

  • klant- en resultaatgericht;

  • flexibel inzetbaar op verschillende (kantoor)tijden en verschillende locaties?

Heb jij:


  • minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • affiniteit en kennis van automatiseringssystemen (o.a. Word, Excel, MeldDesk, GPlan);

  • interesse om tijdens deze leuke job aan de slag te gaan met een persoonlijk ontwikkel plan en mogelijk door te groeien binnen een grote overheidsorganisatie?

Kan jij:


  • werken volgens het motto 'een glimlach kun je horen'?

Wat wij bieden

Je komt te werken binnen het team KCC van de gemeente Sittard-Geleen. Bij goed functioneren betreft het een opdracht voor langere tijd en staat gedurende de periode dat je werkzaam bent persoonlijke ontwikkeling centraal. Het betreft een parttime/deeltijd functie waarbij je flexibel wordt ingepland tussen de 16 en 36 uur per week. De uren zijn wisselend en er worden geen toezeggingen gedaan over een minimaal of maximaal aantal uren per week. Het rooster is enkele weken vooraf bekend.


Je wordt ingeschaald in schaal 5 van de CAO gemeenten / CAR UWO waarbij je start met een bruto uurloon van € 10,93. Na 2 maanden ontvang je bij goed functioneren 2 periodieken en ga je naar € 11,97 bruto per uur. Na 4 maanden stijgt dit naar een bruto uurloon van € 13,01.


Wij bieden onze medewerkers tevens toegang tot Start People College met meer dan 70 cursussen waarmee jij je verder kunt ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Persoonlijke groei en aandacht staan bij Start People hoog in het vaandel. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld.

Solliciteren? Klik hier