Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Proces Operator 5 ploegen

Werkgever:Start People
Plaats:Geleen
Beknopte omschrijving
Als Proces Operator draag je, onder leiding van de supervisor, zorg voor het begeleiden, monitoren en controleren van productieprocessen. Door het juist bedienen van procesinstallaties en apparatuur, wordt een efficiënte en effectieve beheersing van

Beschrijving


Als Proces Operator draag je, onder leiding van de supervisor, zorg voor het begeleiden, monitoren en controleren van productieprocessen. Door het juist bedienen van procesinstallaties en apparatuur, wordt een efficiënte en effectieve beheersing van het productieproces gewaarborgd. Daarnaast worden productieplanningen gerealiseerd en richtlijnen ten aanzien van continuïteit, kwaliteit, kwantiteit, veiligheid en milieu nagestreefd. Ook het uitvoeren van logistieke taken, het verrichten van kwaliteitstesten en het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden behoren tot het takenpakket. Als Proces Operator wordt verwacht dat je met inzicht en een creatieve aanpak voortdurend streeft naar een optimaal productieproces. Je lost productieproblemen op en neemt adequaat maatregelen.

Functie-eisen


Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een MTS-PT, dan wel VAPRO B/C opleiding. Werkervaring in de procesindustrie is een pre, denk aan: bulkchemie, continu- en batchproces.


Als persoon beschik je over een sterk analytisch denkvermogen. Daarnaast heb je kwaliteits-, veiligheids-, en milieubewustheid hoog in het vaandel staan.

Wat wij bieden

Fulltime operator functie in 5 ploegen met verantwoordelijkheid en afwisseling binnen groeiend bedrijf. Belangrijk is het dat je zelf initiatief neemt en een echte aanpakker bent. Salarisschaal EUR 2421-2988 bruto per maand excl 29.5% ploegentoeslag.

Het betreft een vaste baan, bemiddeling op basis van werving en selectie, rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever.

Solliciteren? Klik hier