Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Cliëntbegeleider dagbesteding cluster Ernstig Meervoudig Beperkt-Senioren te Geleen

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider dagbesteding cluster Ernstig Meervoudig Beperkt-Senioren te Geleen

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Clientbegeleider(s) Dagbesteding

max. 30 uur per week

Jouw werkomgeving

Binnen woonvoorziening Priorij wonen 25 cliënten verdeeld over vier groepswoningen. De doelgroep is gericht op de EMB cliënt, d.w.z. de ernstig tot zeer ernstig beperkte cliënt die naast een verstandelijke beperking ook een of meerdere lichamelijke beperkingen heeft. De leeftijd varieert van 19 tot 74 jaar. Er is sprake van een (hoge) medische zorgvraag en mobiliteitsbeperkingen.

Alle cliënten zijn in meer of mindere mate afhankelijk van hulpmiddelen als tilliften, rolstoelen etc. Tevens zijn vrijwel alle cliënten binnen de woonvoorziening geheel afhankelijk van begeleiders als het gaat om medische zorg, ADL, daginvulling en waarborgen van hygiëne. Bij diverse cliënten zijn verpleegtechnische handelingen nodig gericht op o.a. catheteriseren, diabetes, toedienen van sondevoeding etc.

Jouw Baan

Binnen de Priorij hebben we 2 interne dagbestedingsgroepen waarvan er 1 gericht is op beleving en de andere op ontdekking.

Op dit moment zijn we op zoek naar clientbegeleiders die binnen de dagbesteding (ontdekking) willen werken.

Binnen Dagbesteding Ontdekking stimuleren we de cliënt zich te ontplooien, vaardigheden te behouden en nieuwe dingen te ontdekken. Aansluiten bij de ontwikkelmogelijkheden en interesse van de cliënt is hierbij een belangrijks uitgangspunt. Dat vraagt van ons creativiteit, flexibiliteit en een flinke portie geduld.

Als je werkt binnen de dagbesteding werk je intensief samen met de clientbegeleiders van wonen en gezamenlijk zorg je ervoor dat de dagelijkse zorg gewaarborgt is. De dag start en eindigt dan ook samen met de collega’s van wonen.

Wie zoeken we?

Je bent een sprankelende en positieve persoonlijkheid, je hebt veel geduld en je weet goed je eigen grenzen te bewaken. Je durft voor je mening uit te komen en geeft feedback op een opbouwende manier. Leren en zelfontwikkeling heb je hoog in het vaandel staan. Daarnaast heb je uiteraard een grote affiniteit met de doelgroep EMB of met een soort gelijke zorgvraag. Verder vind je het aantrekkelijk om te werken in een organisatie die volop in beweging is en op dit moment een transformatie in de ondersteuning en begeleiding doormaakt van ‘van zorgen voor, naar zorgen dat’

Voor deze functie ben je in bezit van een afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau (kwalificatieniveau 4) , Verpleegkunde of MMZ mbo niveau 4 of IG niveau 3. Enige werkervaring in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg is wenselijk.

Wij bieden

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Wil je meer weten over de locatie, team of doelgroep? Dan kun je contact opnemen met Nicole Houkes tel: +31 6 53723583 of via n.houkes@pergamijn.org

Heb je interesse?

Wil jij het team van de Priorij komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer CB021-201908 naar vacatures@pergamijn.org Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons!