Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Cliëntbegeleider-verzorgende nacht

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider-verzorgende nacht

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzes, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Pergamijn is voor de nachtzorg op zoek naar

Cliëntbegeleiders-verzorgende nacht

Max.24 uur per week

Jouw baan

Als cliëntbegeleider-verzorgende in de nachtzorg ben je binnen de gehele stichting inzetbaar. Je moet dan ook in het bezit zijn van een rijbewijs om tijdens de dienst zo nodig van de ene locatie naar de andere locatie te kunnen reizen. In de nachtzorg vindt er momenteel veel verandering plaats en van jou wordt dan ook verwacht dat je hierin kunt meegaan.

Je werkt zowel in teamverband als solistisch en wordt aangestuurd vanuit een centrale plaats.

Uitgangspunt is vraaggerichte zorg. Rust is daarbij van essentieel belang.

Indien noodzakelijk worden complexe zorgvragen samen met een collega beantwoord.

Beluistering vindt plaats via een centraal computersysteem. Alle medewerkers nachtzorg werken als centralist aan het beluistersysteem en verrichten zorgrondes gedurende de nacht.

Op toerbeurt wordt je ingepland als bereikbaarheidsdienst.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau (kwalificatieniveau minimaal 3). Daarbij heb je minimaal 2 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg.

Je bent getraind in preventie en hanteren van verbale en fysieke agressie.

In het kader van de brandveiligheid heb je een opleiding tot ontruimer, of bent bereid deze op korte termijn te volgen.

Je hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega’s en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Verder vind je het aantrekkelijk om te werken in een organisatie die volop in beweging is en op dit moment een transformatie in de ondersteuning en begeleiding doormaakt van ‘van zorgen voor, naar zorgen dat’.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding;
  • Je hebt aanspraak op 8% vakantietoeslag en 7,05% eindejaarsuitkering;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband (36 uur) en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie

Wil je meer weten over de invulling van deze functie neem dan contact op met

Anjo Bos, telefoon +31 6 42616138 , mail a.bos@pergamijn.org

Heb je interesse?

Wil je deel uitmaken van het nachtzorgteam en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie, onder vermelding van vacaturenummer CB993-201911 naar vacatures@pergamijn.org