Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Elektrotechnisch medewerker

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Stichting Pergamijn zoekt een

Elektrotechnisch medewerker

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Pergamijn zoekt voor de afdeling technische dienst een:

Elektrotechnisch medewerker

36 uur per week

Jouw baan

Als elektrotechnisch medewerker binnen de stichting Pergamijn heb jij een afwisselende en uitdagende baan. Met je door Pergamijn beschikbaar gestelde auto en gsm bezoek je al onze locaties in midden- en zuid Limburg. Je voert op deze locaties montagewerkzaamheden uit en lost storingen op aan elektrotechnische installaties. Daarnaast voer je preventieve onderhoudstaken uit zoals controleren en repareren van installaties om problemen te ontdekken en te voorkomen.

Je werkt zelfstandig maar je doet het natuurlijk niet alleen! Je vormt een team met je collega’s van de technische dienst en je hebt veelvuldig contact met je collega’s binnen het team huisvesting.

Wie zoeken we?

Je bent een positieve persoonlijkheid, nieuwsgierig en je hebt veel geduld. Je hebt passie voor je vak en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied. Je kunt zelfstandig werken, durft beslissingen te nemen maar durft ook de hulpvraag te stellen indien dit nodig is. Door jouw proactieve houding is stilzitten aan jou niet besteed, je ziet het werk liggen! Tevens beschik je over een open en vriendelijke houding en affiniteit met onze doelgroep.

Verder beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding richting elektrotechniek (of vergelijkbaar)
 • rijbewijs B
 • VCA
 • NEN 3140

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 afhankelijk van je opleiding;
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband (36 uur) en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Eindejaarsuitkering van 7,05%;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org.

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Anouk Herben, adviseur recruitment en arbeidsmarktcommunicatie tel: +31 6 42616171 of a.herben@pergamijn.org

Heb je interesse?

Wil jij onze collega's van de technische dienst komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie -onder vermelding van vacaturenummer ETM - 201908 - naarvacatures@pergamijn.org

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.