Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker financiële administratie

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Stichting Pergamijn zoekt een

Medewerker financiële administratie

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Pergamijn is voor de afdeling financiële administratie op zoek naar een enthousiaste en ervaren

Medewerker financiële administratie 24 uur - 28 uur Voor de duur van 6 maanden tot een jaar Jouw baan

Samen met je collega’s van de afdeling financiële administratie zijn jullie onderdeel van de dienst ondersteuning. Jouw team zorgt voor een juiste en tijdige informatievoorziening met betrekking tot verslaglegging van alle inkomsten en uitgaven van de instelling. Jouw baan bestaat voornamelijk uit:

 • ondersteuning bij de maandelijkse afsluiting (Marap)
 • diverse werkzaamheden gericht op de jaarafsluiting (jaarrekening)
 • produceren van specificaties/afloop van de diverse tussenrekeningen/balansposten
 • crediteuren (facturen stroom en bijbehorende autorisaties)
 • klaarzetten en controle van de crediteurenbetalingen (betalingsverkeer)
 • opstellen balansdossiers tbv jaarrekening traject

Wie zoeken we?

Je bezit minimaal een MBO niveau 4 diploma met ervaring of een HBO diploma richting financiële administratie en je hebt uitstekende kennis van financiële pakketten (ervaring met Navision en Document Capture is een pré), Excel en bij voorkeur aantoonbare affiniteit met BI. Je bent proces en resultaatgericht, praktisch en toont initiatief.

Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega’s en kijkt met een frisse en optimistisch blik naar uitdagingen. Je ben in staat om de samenwerking met collega’s op een positieve wijze te beïnvloeden, eventuele tegenstellingen te overbruggen en niet bang om de grenzen aan te geven. Je vindt het leuk om te werken in een organisatie die volop in beweging is en op dit moment een transformatie in ondersteuning en begeleiding doormaakt van “van zorgen voor, naar zorgen dat”.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 40/45 afhankelijk van je opleiding;
 • Het betreft een vacature voor de duur van 6 maanden tot een jaar;
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Jack Nout telefoon: +31 475 777 502

Heb je interesse?

Heb je belangstelling en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie - onder vermelding van vacaturenummer MWFIN-201909 - naar vacatures@pergamijn.org

Acquistie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.