Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent LB Juridisch

Werkgever:Vista College
Plaats:Sittard

Docent LB Juridisch 1,0 fte (2019-567)

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het onderwijs?

VISTA college is hét nieuwe ROC van Limburg, een fusie tussen Arcus college en ROC Leeuwenborgh. Eén regionaal opleidingscentrum met diverse locaties in onder meer Maastricht, Heerlen en Sittard. We zijn de grootste aanbieder van beroepsonderwijs waarbij de kwaliteit van het onderwijs, het vernieuwen en het samenwerken met het bedrijfsleven voorop staan. Vernieuwen maar toch jezelf blijven in het onderwijs. Ga jij deze uitdaging aan?

Voor het VISTA college zijn wij voor het team Juridisch en Logistiek, op zoek naar een Docent LB Juridisch voor 1,0 fte. Standplaats: Sittard. Het betreft hier een (tijdelijke) functie met spoedige indiensttreding voor ziektevervanging tot 10.07.2020.

Jouw rol als Docent LB Juridisch:

Als Docent LB geef je het vak Juridisch aan deelnemers die een MBO opleiding volgen bij de afdeling Juridisch en Logistiek. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is. Het onderwijs is voortdurend in beweging. Wij verwachten van jou een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Wij zoeken dan ook een enthousiaste en initiatiefrijke nieuwe collega.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • je geeft onderwijs in het vak Juridisch zowel ter voorbereiding van de studenten op het centraal schriftelijk eindexamen als op het functioneren als beginnend beroepsbeoefenaar;
  • je begeleidt studenten bij het verwerven van de vaardigheden van je vak, bij het verwerven van de beroepscompetenties, doorstroommogelijkheden en hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent bij voorkeur een 2egraads bevoegd Docent LB Juridisch óf je hebt een afgeronde HBO opleiding en beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent Juridisch te functioneren in het MBO;
  • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk competent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve ondernemende houding;
  • Je kunt de economische studenten helpen met hun praktijkopdrachten.

Wat bieden wij?

Salariëring volgens cao MBO, in schaal LB (max. € 4.218,00 bruto per maand) bij een fulltime aanstelling. Ook bieden wij ruime faciliteiten om je te professionaliseren, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie:

Lees meer over wie we zijn en waar we voor staan op deze website. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bart Hermans, Opleidingsmanager, per mail t.hermans@leeuwenborgh.nl of per telefoon +31 6 46613542

Hebben we je interesse gewekt en wil je solliciteren?

Als jij de perfecte kandidaat bent en voldoet aan bovenstaande criteria, reageer dan vóór 3 oktober a.s. Je kunt uitsluitend solliciteren via onze website www.vistacollege.nlbij de betreffende vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.