Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Cliëntbegeleider (18 - 28,8 uur)

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider cluster Ernstig Meervoudig Beperkt- Senioren te Sittard

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Pergamijn is voor haar cluster Senioren en Ernstig meervoudig beperkt (EMB), Locatie Gouverneur

te Sittard, per direct op zoek naar een

Cliëntbegeleider

18 uur - 28,8 uur per week

met affiniteit voor de doelgroep senioren

Jouw werkomgeving:

De locatie Gouverneur is gelegen in het centrum van Sittard en behoort tot het cluster Senioren-EMB.

Binnen het complex wonen 20 cliënten binnen 4 groepen, variërend in leeftijd van 46 tot 77 jaar, die zorg, begeleiding en ondersteuning nodig hebben met betrekking tot de zelfzorg, dag invulling en in het behouden en uitbreiden van hun sociale netwerk.

Een aantal cliënten maakt gebruik van een rolstoel en de daarbij behorende transferprotocollen. Tevens wordt er van je verwacht dat je verpleegtechnische handelingen gaat verrichten.

Een aantal methodieken die veelvuldig zullen worden toegepast zijn: methode Urlings, warme zorg, fenomenologische benadering, positieve bevestiging en PDL.

Jouw Baan:

Als cliëntbegeleider werk je samen met de cliënten gericht aan het realiseren van de doelen uit het ondersteuningsplan, en begeleidt en ondersteun je hen bij ADL-activiteiten, de integratie in hun verblijfsomgeving en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk. Je voert zowel individuele als groepsgerichte interventies uit, afhankelijk van en gericht op de specifieke vraag van de cliënt. Je participeert in het multidisciplinair overleg en voert overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers op basis van partnerschap. Je begeleidt stagiaires en leerlingen en hebt een coachende rol naar vrijwilligers. In deze functie krijg je te maken met uitdagende zorgvragen en verpleegkundige handelingen.

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau (kwalificatieniveau 4 of 3) en relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of verpleegzorg.

Daarnaast heb je affiniteit en ervaring met de doelgroep senioren. Je bent een stevige persoonlijkheid en hebt passie voor je werk. Je hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega’s en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Verder vind je het aantrekkelijk om te werken in een organisatie die volop in beweging is en op dit moment een transformatie in de ondersteuning en begeleiding doormaakt van ‘van zorgen voor, naar zorgen dat’. Ben jij diegene die zich wil ontwikkelen en gemotiveerd is om dat in ons team te kunnen doen? Dan bieden wij jou die kans!

Wat bieden we?

Pergamijn is een organisatie die investeert in ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 bij nivo 4 en funktiegroep 35 bij nivo 3-IG(Clientbegeleider verzorgende). Daarnaast biedt Pergamijn een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor meer informatie over deze functie kunt u zich wenden tot Henriette Terwint: tel: +31 6 20565699 of Anouk Herben tel: +31 6 42616171

Heb je interesse?

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer CB004-201907 naar vacatures@pergamijn.org

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.