Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Cliëntbegeleider dagbesteding Mediateam

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Sittard

Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider dagbesteding Mediateam te Sittard

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Cliëntbegeleider dagbesteding Mediateam 22 uur-29 uur per week Jouw werkomgeving

Locatie Leyenbroek is dagbestedingscentra waar mensen met een licht verstandelijke beperking een daginvulling aangeboden krijgen die voornamelijk gericht is op leren en ontwikkelen. Door het inzetten van verschillende activiteiten worden vaardigheden ontwikkeld die de cliënt zelf verder kan inzetten in zijn woning of woonomgeving. Daarnaast is ook de ontwikkeling van sociale vaardigheden, de omgang met mensen in hun omgeving een onderdeel van het aanbod. De intensiteit van de activiteiten is aangepast op wat cliënten aankunnen en komt voort uit de wens die zij bij hun begeleiders hebben uitgesproken. Hierin zijn de mogelijkheden het belangrijkst en niet de beperkingen. Locatie Leyenbroek is een van de dagbestedingscentra waar een theater, een mediateam, creatieve activiteiten en horeca gerelateerde activiteiten als tools gebruikt worden voor de verdere ontwikkeling van cliënten. Naast de locatie leyenbroek werkt dit team van cliëntbegeleiders samen met Activiteitencentrum Pretoria, de boerderij Breijhaag en de buitenploeg en het restaurant in Watersley. Allemaal plekken waar cliënten kunnen leren en groeien.

Wij zoeken

Een betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider voor ons mediateam. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven. Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega’s zoals een teamleider, senior cliëntbegeleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Als cliëntbegeleider van het mediateam begeleid je onze cliënten bij het maken, monteren en bewerken van filmpjes die worden geplaatst op YouTube. Tevens maken onze cliënten de mooiste en leukste digitale fotoreportages waarbij jij ze ondersteunt en begeleidt.

Opleiding en ervaring

 • Heb jij een afgerond diploma in de zorg op MBO-niveau 3/4 of HBO niveau?
 • Heb je ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie?
 • Heb jij ervaring in het bewerken en monteren van digitale foto’s en film?
 • Heb jij kennis van of grote affiniteit met Social Media?

  Dan zoekt ons mediateam jou! Wij bieden

  Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

  Verder bieden wij:


  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

  Wil je meer weten over stichting Pergamijn? Of meer over de functie? Ik ben bereikbaar via +31 6 42616171 of via a.herben@pergamijn.org

  Heb je interesse?

  Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer CB +31 10 320 1908 naar vacatures@pergamijn.org

  Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.